Rólunk

Balázs Milán vagyok, nős, 5 gyermek édesapja.  7 éve foglalkozok gépészeti szakemberek továbbképzésével. Eleinte Magyarországon az állami oktatásban vettem részt, később különböző felnőttoktatással foglalkozó képzési centrumok pl. OKTÁV Továbbképző Központ, Vincotte Akadémia alkalmazásában oktattam CNC technológiát, Solid Edge és Edgecam szoftverek használatát. Magam is részt vettem számos továbbképzésen, többek között az Enterprise Group szervezésében.
Jelenleg is a Magyar Iparkamara megbízásából Magyarországon vizsgabizottsági tag vagyok a szakmai vizsgákon, azonban 2017 márciusában hazaköltöztem Székelyföldre, ahol végre szerettem volna integrálni a tapasztalataimat, és önállóan kidolgozott tanrenddel, gyakorlaton alapuló szemlélettel tanítani ezeket a keresett szakmákat.

Cégünk

A HAREM GORE SRL. egy családi vállalkozásnak indult. Feleségem, sőt még olykor a gyerekeim is (pl. logotervezés) tevékenyen kiveszik a részüket az üzlet felvirágoztatásából. Éppen ezért a névválasztás nem is történhetett volna másképp, mint hogy családunk tagjainak keresztneveiből készítettünk mozaikszót: Hajna, Ági, Réka, Enéh, Milán, +REgő és ncöl.